Ingredienser
Parmesangratinerte Chicken Sticks med spicy pastasalat og gresskarkjerner & sprø løk crunch
-
1
pk
Chicken Sticks - paprika og urter
-
30
g
Parmesan til gratinering
-
300
g
Pennepasta, kokt
-
3
ss
Oliven uten stein
-
6
stk
Cherrytomater delt i to
-
1
boks
Chilisaus
-
1
boks
Gresskarkjerner & sprø løk crunch
-
50
g
Valgfritt grønt, feks. ruccola, salatmix og basilikum
Slik gjør du
-
Stek Chicken Sticks i en varm panne med litt olje til de får en lys stekeskorpe (de trenger ikke være helt gjennomstekt). Legg dem på et brett, dryss finrevet parmesan over, og sett brettet på øverste rille i ovnen med full grillfunksjon. La osten gratinere til den er sprø (ca. 3 minutter).
-
Bland kokt pasta, oliven, tomater og Chilisaus godt sammen i en bolle. Legg gratinerte sticks oppå, og dryss over Gresskarkjerner & sprø løk crunch.
-
Legg basilikumblader/ruccola/småsalat på toppen.