Poke med Shrimp Sticks teriyakisaus

Prøv en skikkelig sommerrett til middag i dag, topp den med crunch med soya & ingefærsmak.

Ingredienser

Poke med Shrimp Sticks teriyakisaus og crunch med soya & ingefærsmak

  • 1 pk Shrimp Sticks - hvitløk og chili
  • 1 boks Teriyakisaus
  • 1 boks Soya & ingefærsmak crunch
  • 300 g Kokt jasminris
  • 100 g Mango
  • 10 cm Agurk
  • 2 stk Vårløk
  • 1/4 Rød chili
  • 1/4 Potte koriander (valgfritt)

Slik gjør du

  1. Ha risen oppi en stor bolle. Topp risen med terninger av mango, agurk, finsnittet vårløk, finhakket chili og ev. koriander.
  2. Pensle rekene med litt olje. Legg dem på veldig varm grill. La dem få litt farge fra grillen, men ikke lengre enn at de blir gjennomvarme (kun 30 – 40 sekunder på grillen).
  3. Legg rekene oppå salaten. Hell over teriyakisaus og dryss Soya & ingefærsmak crunch på toppen.