Pork Sticks chili & appelsin med couscous og yoghurtsaus

Servér sticks med svin sammen med en god couscous-salat.

Ingredienser

Pork Sticks chili & appelsin med couscous og yoghurtsaus med hvitløk & mynte

  • 2 pk Pork Sticks - chili & appelsin
  • 300 g Couscous (kokt etter anvisning på pakken)
  • 2 ss Olivenolje
  • 3 ss Rosiner, grovhakket
  • 5 stk Cherytomater, delt i to
  • 5 cm Agurk, i biter
  • 1 stk Vårløk, finhakket
  • 1 neve Persille, grovhakket
  • 1 boks Yoghurtsaus med hvitløk & mynte
  • 1 boks Gresskarkjerner & sprø løk crunch

Slik gjør du

  1. Pensle sticksen med olje før grilling. La dem ligge i ro på høy varme til de har fått en tydelig grillskorpe. Nå løsner de lett og kan snus. La dem få litt farge på undersiden. Flytt dem over på en litt kaldere del av grillen så de trekker ferdig. Kjernetemperaturen bør opp i cirka 70 grader.
  2. Hell ferdig kokt couscous og olje i en bolle. Bland inn rosiner, tomater, agurk, vårløk og persille.
  3. Legg ferdig grillede sticks oppå couscoussalaten, hell over yoghurtsaus med hvitløk & mynte, og topp med gresskarkjerner & sprø løk crunch .