Pork Sticks chili & appelsin med rustikk guacamole

Pork Sticks chili & appelsin med rustikk guacamole

Det er kjempeenkelt å lage hjemmelaget guacamole. Prøv bare denne oppskriften.

Ingredienser

Pork Sticks chili & appelsin med rustikk guacamole, tomat, syrlig løk og ristet løk & chili crunch

  • 1 pakke Pork Sticks - chili & appelsin
  • 1 moden Avokado
  • 1 stk Lime
  • Salt
  • 1 stk Plommetomat
  • 0,5 stk Rødløk
  • 2 cm Chili (valgfritt)
  • 1 ss Olivenolje
  • 10 blader Koriander
  • 1 boks Yoghurtsaus med hvitløk & mynte
  • 1 boks Ristet løk & chili crunch

Slik gjør du

  1. Pensle sticksen med olje før grilling. La sticksen ligge i ro på høy varme til de har fått en tydelig grillskorpe. Nå løsner de lett og kan snus. La dem få litt farge på undersiden. Flytt dem over på en litt kaldere del av grillen så de trekker ferdig. Kjernetemperaturen bør opp. i cirka 70 grader.
  2. Legg kjøttet fra avocadoen på en tallerken. Press over 1 ss limesaft og et dryss salt. Mos den grovt med en gaffel.
  3. Del tomaten i biter, press ut litt av vannet med hendene, og fordel den oppå avokadomosen. Snitt rødløk og chili i så tynne ringer du klarer. Dryss på salt og 2 ss limesaft. Rør litt så løken blir myk og legg oppå tomaten. Drypp over 1 ss olivenolje.
  4. Server med grillede sticks. Topp med Yoghurtsaus med hvitløk og mynte, korianderblader og Ristet løk & chili crunch.