Salmon Sticks med mango- og avokadosalat

Klar for å prøve noe nytt, kjapt og veldig godt på grillen? Sticks med laks vil garantert falle i smak, toppet med ristet løk & chili crunch og yoghurtsaus med hvitløk & mynte.

Ingredienser

Salmon Sticks med mango- og avokadosalat, toppet med ristet løk & chili cruch og yoghurtsaus med hvitløk & mynte

  • 1 pk Salmon sticks - lettrøkt med pepper
  • 0,5 stk Mango i biter
  • 1/4 Rødløk, finhakket
  • 1 klype Salt
  • 0,5 stk Avokado i biter
  • 1/4 Potte koriander, grovhakket
  • 0,5 stk Lime (saften)
  • 1 boks Yoghurtsaus med hvitløk og mynte
  • 1 boks Ristet løk & chili crunch

Slik gjør du

  1. Bland mango, rødløk og salt godt. Vend til slutt inn avokado, koriander og limesaft. Topp salaten med ristet løk & chili crunch.
  2. Pensle laksen med litt olje og grill den på skinnsiden til den lyserosa fargen har trukket halvveis opp på siden av den røde fisken. Snu sticksen og gi den noe varme på kjøttsiden. En rosa kjerne på ca. 50 grader gir fisken den beste smaken og konsistensen. La sticksen hvile 5 minutter og fjern skinnet før den serveres.
  3. Hell yoghurtsaus med hvitløk og mynte over sticksene og strø over Ristet løk & chili crunch.