Ingredienser
Skjærgårdsmarinerte, røkte laksesticks på toast med kapers og creme fraiche
-
4
pk
Sticks laks røkt skjærgårdsmarinade
-
8
skiver
Brød
-
0,5
dl
Olivenolje
-
Flaksalt
-
2
ss
Kapers
-
2
dl
Creme fraiche
-
1
pk
Ruccula
-
1
stk
Sitron
-
1
boks
Eldorado syltet rødløk
-
1
neve
Frisk dill
Slik gjør du
-
Varm opp grillen.
-
Grill laksesticks over direkte varme til de har fått fine grillmerker og fisken er gjennomvarm.
-
Pensle brødskivene med litt olje og strø på en klype salt. Grill dem sprø over indirekte varme.
-
Varm opp oljen over middels varme. Tørk av kapersene og stek dem gylne og sprø i oljen. La dem renne av seg på et tørkepapir.
-
Topp brødskivene med crème fraîche, ruccula, laksesticks, syltet rødløk, kapers og dill. Server med sitronbåter til å klemme over.