Skjærgårdsmarinerte, røkte laksesticks på toast med kapers og creme fraiche

Her får du sticks med en smak av sommer.

20-40 min
Middels
Skjærgårdsmarinerte, røkte laksesticks på toast med kapers og creme fraiche

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp grillen.
    2. 2
      Grill laksesticks over direkte varme til de har fått fine grillmerker og fisken er gjennomvarm.
    3. 3
      Pensle brødskivene med litt olje og strø på en klype salt. Grill dem sprø over indirekte varme.
    4. 4
      Varm opp oljen over middels varme. Tørk av kapersene og stek dem gylne og sprø i oljen. La dem renne av seg på et tørkepapir.
    5. 5
      Topp brødskivene med crème fraîche, ruccula, laksesticks, syltet rødløk, kapers og dill. Server med sitronbåter til å klemme over.