Svine-sticks med mozarella- og grillet tomatsalat

Lyst på en skikkelig sommermiddag? Prøv svine-sticks med grillet tomatsalat.

Ingredienser

Svine-sticks med mozarella- og grillet tomatsalat

  • 3 pk Sticks Svin pepper & urter
  • 1 beger Sticks Saus Korean BBQ
  • 1 beger Sticks Crunch Soya & ingefærsmak
  • 1 pk Hvitløksbaguetter
  • 4-600 g Små tomater
  • 4 ss Olivenolje

Slik gjør du

  1. Stek baguettene etter anvisning på pakken.
  2. Pensle tomatene med litt olje og grill dem til skallet sprekker og de har fått litt farge. Avkjøl og del dem i to.
  3. Vend sammen salatblanding, mozzarella revet i grove biter, tomater og grovhakket basilikum. Krydre med en god klype salt og pepper, hell over 2 ss olje og balsamico og vend salaten godt sammen.
  4. Grill Sticksene som anvist på pakken, pensle dem med BBQ-saus og dryss på rikelig med Crunch. Server dem sammen med salaten og det nystekte brødet.