Tapas Sticks med grillet grønnsaksalat

Tapas Sticks med grillet grønnsaksalat

Lag tapas med sticks. Det er skikkelig kosemat!

Ingredienser

Tapas Sticks med grillet grønnsaksalat

  • 12 stk Sticks (f. eks. ChickenSticks - paprika & urter, Pork Sticks - pepper og Veggie Sticks - falafel)
  • 1 stk Squash
  • 1 stk Aubergine
  • 1 stk Fennikel
  • 1 stk Rød paprika
  • 2 stk Tomater
  • 0,5 dl Olivenolje
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk Sitron
  • Salt og pepper
  • 1 boks Chilisaus
  • 2 bokser Gresskarkjerner & sprø løk crunch
  • 100 gram Grønn og Frisk Middelhavsmix
  • 50 gram Parmesan

Slik gjør du

  1. Stek eller grill sticks.
  2. Del squash, aubergine, fennikel og paprika i store, lange skiver. Pensle dem med olje og grill dem godt på alle sider, på varm grill.
  3. Del de ferdig grillede grønnsakene opp i mindre biter og bland dem sammen med biter av tomat (kun kjøttet) og olivenolje. Smak til med presset hvitløk, sitron, salt og pepper.
  4. Legg salaten på et fat og riv over parmesan.