Tapas-sticks med grillet grønnsaksalat

Lag tapas med sticks. Det er skikkelig kosemat!

Ingredienser

Tapas ticks med grillet grønnsaksalat

  • 12 stk Sticks - feks Chicken Sticks - paprika & urter, Pork Sticks - pepper og Veggie Sticks - falafel
  • 1 stk Squash
  • 1 stk Aubergine
  • 1 stk Fennikel
  • 1 stk Rød paprika
  • 2 stk Tomater
  • 0,5 dl Olivenolje
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk Sitron
  • Salt og pepper
  • 1 boks Chilisaus
  • 2 bokser Gresskarkjerner & sprø løk crunch
  • 100 gram Grønn & Frisk Middelhavsmix
  • 50 gram Parmesan

Slik gjør du

  1. Stek eller grill sticks.
  2. Del squash, aubergine, fennikel og paprika i store, lange skiver. Pensle dem med olje og grill dem godt på alle sider på varm grill.
  3. Del de ferdig grillede grønnsakene opp i mindre biter, og bland dem sammen med biter av tomat (kun kjøttet) og olivenolje. Smak til med presset hvitløk, sitron, salt og pepper.
  4. Legg salaten på et fat og riv over parmesan. Strø på gresskarkjerner & sprø løk crunch rett før servering.