Wraps med chorizo-sticks, grillet spisspaprika og yoghurtsaus

Prøv med grillet kjøtt og grønnsaker i wraps. Kjempegodt!

Ingredienser

Wraps med chorizo-sticks, grillet spisspaprika og yoghurtsaus

  • 3 pk Sticks Svin Chorizo
  • 1 beger Sticks Saus Yoghurt m/mynte & hvitløk
  • 1 beger Sticks Crunch Soya & ingefærsmak
  • 2 stk Røde spisspaprikaa
  • Olje
  • 2 stk Avokadoer
  • 1 pk Tortilla-lefser
  • 1 pose Ruccula

Slik gjør du

  1. Del paprikaene i fire på langs og rens bort frøene og den hvite membranen. Pensle dem med litt olje.
  2. Rens og skjær avokadoene i skiver.
  3. Grill sticksene etter anvisning på pakken, sammen med paprikaene.
  4. Varm tortilla-lefsene raskt på grillen. Topp dem med ruccula, paprika, avokado, chorizo-sticks og og raust med yoghurtsaus. Avslutt med masse Crunch.