Wraps med falafel, tomatsalat og yoghurtsaus

Alle elsker falafel! Prøv å tilberede det på grillen.

Ingredienser

Wraps med falafel, tomatsalat og yoghurtsaus

  • 3-4 pk Sticks Falafel vegetar
  • 2 begre Sticks Saus Yoghurt m/mynte & hvitløk
  • 1 beger Sticks Crunch Soya & ingefærsmak
  • 600 g Tomater
  • 1 stk Rødløk
  • 6 ss Balsamici Glaze
  • 6 ss Olivenolje
  • Flaksalt og nykvernet pepper
  • 1 neve Frisk basilikum
  • 8-10 stk små Hvetetortillalefser
  • 2 stk Lime

Slik gjør du

  1. Skjær tomatene i passe store biter, skrell rødløken og skjær den i strimler. Legg det i en bolle med balsamico glaze, olje, salt, pepper og grovhakkede basilikumblader (spar litt til servering). Vend det godt sammen.
  2. Grill falafel-sticksene etter anvisning på pakken og varm lefsene på grillen.
  3. Legg tomatsalat i tortillaene, deretter en falafel-stick i hver. Dra ut pinnene, ha på rikelig med yoghurtsaus, dryss over Crunch og topp med og litt ekstra basilikum. Server limebåter til.