Fredriks skreisuppe

Deilig suppe med spennende smaker.

Ingredienser

Fredriks skreisuppe

  • 800 g Skreifilet i terninger
  • 2 stk Sjalottløk
  • 60 g Smør
  • 60 g Hvetemel
  • 8 dl Fiskebuljong
  • 300 g Creme fraiche
  • 0,5 stk Sitron (saft av)
  • Salt
  • Pepper
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 40 stk Rensede reker
  • 0,5 potte Persille hakket
  • 0,5 potte Dill hakket

Slik gjør du

  1. Finhakk sjalottløk. Smelt smør i en kasserolle og stek løken myk. Rør i mel og tilsett fiskekraft litt og litt. Kok opp og tilsett crème fraîche. Kok opp igjen og smak til med salt, pepper, balsamicoeddik og sitron. Ha i skreibitene noen minutter før servering. Ha i reker, grov hakket persille og dill ved servering.