Ingredienser
-
200
g
utvannet klippfisk
uten skinn og ben
-
2
ss
smør
-
2
fedd
hvitløk
-
1
neve
frisk basilikum
-
1
ts
finhakket rosmarin
-
1
stk
gul løk
-
0,5
stk
grønn squash
-
0,5
stk
fennikel
-
5
dl
vann
-
2
stk
fiskebuljong
-
3
dl
creme fraiche
-
2
dl
kremfløte
Slik gjør du
-
Smelt smøret i pannen. Tilsett finhakket hvitløk og urter og la dette surre i noen minutter.
-
Ha i finhakket løk, squash i terninger og fennikel i skiver. La alt surre sammen i ytterligere noen minutter. Hell deretter over vann og buljong og la det koke opp før du senker temperaturen.
-
Tilsett créme fraîche og fløte og kok opp igjen før du har i klippfisken. La det trekke i ca. 6 min.
Server gjerne med friske urter.