Ingredienser
Squashsuppe
-
2
squash
-
2
fedd
hvitløk
-
1
gul løk
-
2
ss
nøytral olje
-
5
dl
grønnsaksbuljong
-
3
dl
melk
-
1
dl
creme fraiche
-
2
ss
kruspersille
-
salt
-
nykvernet pepper
Sitronolje
-
4
ss
olivenolje
-
3
ss
Sitronsaft
Slik gjør du
-
Skjær squash i skiver. Finhakk hvitløk og grovhakk løken.
-
Varm opp olje i en kasserolle og fres alt i noen minutter.
-
Hell over grønnsaksbuljongen og la det småkoke i 15 minutter.
-
Tilsett melk og crème fraîche, kok opp på nytt.
-
Mos alt med stavmikser og smak til med salt og pepper. Server med sitronolje, hakket kruspersille og godt brød til.
-
215 KCAL/PORSJ