-
Skrell og vask gulrot, vask
vårløk og blomkål. Skjær dette i skiver. Hvis du
tar av en og en blokkålstilk kan du dele disse i
to. Finhakk gressløk. Del fisken i biter.
Lag 1 l fiskekraft. Ta en stor kasserolle, som er
litt bred og vid, ha i to ss olje, og skru varmen
helt opp.
-
Fres grønnsaker i olje og ha i laubærblad,
gurkemeie, saft fra en halv sitron, salt og
pepper. La det frese i 2-3 minutter.
Ha i fiskekraften og la det koke opp. Skru
ned varmen til halv styrke, la det småkoke i 5
minutter. Ha i 3 dl fløte og to ss crème fraîche
. Rør rundt så det blandes godt.
-
Ha i fisk og la det trekke i 5 min. til (10 min.
hvis du har store fiskestykker. Smak til med
salt og pepper, og ha i rekene.
La det trekke i 2 minutter til og server.
Du kan godt servere baguetter til.