Asiatisk Sriracha-suppe med torskefilet

Alle elsker fiskesuppe! Prøv denne superenkle varianten.

Ingredienser

Asiatisk Sriacha-suppe med torskefilet

  • 2-4 ss Go-Tan Sriracha (etter smak)
  • 1 pose Blue Dragon Oyster Spring Onion woksaus (120 g)
  • 400 g Torskefilet. Kuttet i biter
  • 250 g Råkostsalat
  • 1 l Vann

Slik gjør du

  1. Varm opp en gryte på 3/4 varme, brun halvparten av grønnsakene i 1-2 min, tilsett 1 ss Sriracha og brun videre i 10 sek.
  2. Hell vannet i gryten, ha woksausen oppi og kok opp. Smak til med Sriracha og litt salt om ønskelig.
  3. Ta gryten av platen, tilsett bitene med torskefilet, la de trekke i 1 min. Tilsett grønnsakene og la det trekke videre 1 min før du serverer.