Ingredienser
Dette trenger du
-
1
l
vann
-
2
terninger
grønnsaksbuljong
-
500
g
poteter
-
1
boks
lett creme fraiche
-
3
ss
sitronsaft
-
0,5
potte
dill
-
1
bunt
asparges
-
0,3
ts
hvit pepper
-
400
g
lakseloin
Slik gjør du
-
Kok opp vann og buljong. Skrell poteter og skjær dem i ca. 1 cm store
terninger. Kok potetene møre i buljongen. Tilsett en boks med lett
Creme Fraiche og sitronsaft. Rør godt sammen og kok opp på nytt.
-
Skyv gryten til siden. Finhakk dill og ha det i. Rør rundt. Del asparges i
mindre biter og ha i suppen. Smaksett med hvit pepper og la det
trekke i 5 min.
-
I mellomtiden skjærer du fisken i tynne skiver. Hell suppen i skåler og
fordel laksen på toppen. Den blir nå lettkokt av den varme suppen.
Til slutt, pynt med litt frisk dill.