-
Skrell alle grønnsaker og kutt fint.
-
Varm en vid panne eller kjele og ha i rekeskall. La de steke litt før du har i grønnsakene. Ha pepper før du har på tomatpuré.
-
La den stekes godt ut før du har på eplejuice. Kok opp eplejuicen og reduser i noen minutter. Ha så på vann eller kraft og buljongterning. Skjær opp appelsin og tomater og ha i.
-
Kok så suppen i 15 minutter før fløten tilsettes. Kok videre i 15 minutter og sil suppen.
Smak til med salt, sitron, olivenolje og litt smør.
-
Ved servering, skjær fennikel og reddik tynt på mandolin eller med en skarp kniv.
-
Kutt fisken i terninger og dryss litt salt over.
-
Varm litt av suppen i en liten kjele og varm opp fisken forsiktig, den skal ha en liten rå kjerne når den går i tallerken.
-
Legg fisken i tallerken med grønnsakene, reker og evt blåskjell og hell varm suppe over. Avslutt med litt dill.