Ingredienser
Tomatsuppe
-
2
stk
Gul løk
-
3
fedd
Hvitløk
-
1,5
kg
Tomater
-
2
ss
Olivenolje
-
5
dl
Vann
-
3
ss
Tomatpure
-
1
ts
Salt
-
1
ts
Pepper
Kyllingboller
-
1
pk
Kyllingkjøttdeig
-
1,5
ss
Potetmel
-
1
ss
Tørket oregano
-
1,5
ts
Salt
Mascarponekrem
-
0,5
liten potte
Basilikum
-
250
g
Mascarpone
-
Salt og pepper etter smak
Slik gjør du
-
Grovhakk løk, hvitløk og tomater. La løk og hvitløk surre i olje i en stor gryte til løken blir myk. Tilsett tomater og la det koke opp. Tilsett vann og tomatpure og miks alt grovt med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
-
Bland sammen kyllingkjøttdeig, potetmel, oregano og salt. Kna deigen godt, og form til små boller. La bollene trekke i suppen uten å røre, i ca. 10 min.
-
Finhakk basilikum og bland med mascarpone. Smak til med salt og pepper.
Server suppen med basilikumkrem og ev. litt grovt brød.