Ingredienser
-
1
stk
søtpotet
-
4
stk
Potet
-
4
stk
Gulrøtter
-
2
bokser
Kokosmelk lett
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
1
pakke
Røde linser
-
1
ss
Karri malt
-
2
stk
Saften fra lime
-
1
Pepper
-
1
pose
Grønnkål
Gulrotsalat
-
2
Gulrøtter
-
0,5
Chili
-
2
ss
Sesamfrø
-
1
potte
Koriander
Slik gjør du
-
Skrell og del grønnsakene i grove biter. Ha dem i en gryte sammen med kokosmelk og buljong. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er møre. Ha i linser, karri, limesaft, pepper og grønnkål. La det koke i 5 min så kålen blir myk.
-
Skrell og rasp gulrøttene og ha dem i en bolle sammen med finhakket chili, sesamfrø og grovhakket koriander. Bland godt sammen. Server suppen med gulrotssalat som topping og litt ekstra koriander.