Ingredienser
Gulrotsuppe
-
700
g
Gulrøtter
-
1
stk
Rødløk
-
2-3 fedd Hvitløk
-
0,5
stk
Rød chili
-
1
ss
Frisk ingefær
-
5
dl
Varmt vann
-
1
terning
Grønnsaksbuljong
-
Saften av en appelsin
-
1
boks
Kokosmelk, lett
-
Salt
-
Pepper
-
6
skiver
Grovt brød
Slik gjør du
-
Skjær gulrøttene i skiver. Hakk løken og finhakk hvitløken. Fres løk, hvitløk og gulrøtter i olje.
-
Ha i finhakket chili og revet eller finhakket ingefær.
-
Tilsett vann og appelsinsaft. Smuldre i buljongterningen, legg på lokk og la suppen småkoke i ca. 15 minutter, kjør glatt med stavmikser.
-
Tilsett kokosmelk og smak til med salt og pepper før du lar suppen småkoke et par minutter til. Server med grovt brød,