Kokos- og avokadosuppe

Med ristede mandler og spekemat.

Ingredienser

  • 2 stk Avokado
  • 1 Agurk
  • 1 boks Lett kokosmelk
  • 1 dl Vann
  • 1 stk Sitron, saften
  • 1 dl Mandler
  • 4-5 cm ingefær
  • 1 neve Basilikum
  • Olivenolje
  • 10-12 skiver spekemat

Slik gjør du

  1. Del avokadoene i to og fjern steinene. Ta ut fruktkjøttet med en skje og legg det i en blender. Skrell og del agurken i terninger. Ha de i blenderen sammen med kokosmelk, vann og sitronsaft. Kjør alt til en helt glatt suppe. Sett suppen kaldt frem til servering. Grovhakk mandlene og rist de i en varm og tørr panne. Skrell ingefæren og finhakk den. Hell suppen i skåler og topp med ingefær og mandler. Avslutt med basilikum og noen dråper olivenolje. Server suppen sammen med et fat spekemat.