Ingredienser
-
2
stk
Avokado
-
1
Agurk
-
1
boks
Lett kokosmelk
-
1
dl
Vann
-
1
stk
Sitron, saften
-
1
dl
Mandler
-
4-5 cm ingefær
-
1
neve
Basilikum
-
Olivenolje
-
10-12 skiver spekemat
Slik gjør du
-
Del avokadoene i to og fjern steinene. Ta ut fruktkjøttet med en skje og legg det i en blender. Skrell og del agurken i terninger.
Ha de i blenderen sammen med kokosmelk, vann og sitronsaft. Kjør alt til en helt glatt suppe. Sett suppen kaldt frem til servering.
Grovhakk mandlene og rist de i en varm og tørr panne. Skrell ingefæren og finhakk den. Hell suppen i skåler og topp med ingefær og mandler.
Avslutt med basilikum og noen dråper olivenolje. Server suppen sammen med et fat spekemat.