Ingredienser
-
0,5
stk
Blomkål
-
3
stk
Gulrøtter
-
1
stk
Purre
-
5
dl
Vann
-
1
dl
Frosne erter
-
100
gram
Spinat
-
4
dl
Melk
-
2
stk
Maggi grønnsaksbuljong
-
2
ss
Maisenna
-
1
ss
Smør
-
1
bunt
Persille
Slik gjør du
-
Vask og kutt purre, gulrøtter og blomkål i passe store biter. Varm en kjele, og stek forsiktig purre og gulrøtter i smør, uten å brune det. Tilsett deretter blomkål, vann og grønnsaksbuljong.
La det koke forsiktig i ca 5 minutter.
-
Tilsett erter og melk, og kok forsiktig i ytterligere 2–3 minutter. Bruk fortykningsmiddel for å gjøre suppen fyldigere.
Smak på suppen, og tilsett salt og nykvernet pepper etter behov. Pynt med spinat og persille på toppen før servering. Velbekomme!