Nudelsuppe med torsk

Lag en mettende og god suppe til middag.

Ingredienser

Nudelsuppe med torsk

  • 800 g torsk naturell
  • 1 pk nudler
  • 1 ss rapsolje
  • 4x1 cm. ingefær
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk squash
  • 1 neve frisk koriander
  • 2 terninger fiskebuljong
  • 750 ml vann
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 1 ss soyasaus
  • 2 stk lime
  • 0,5 stk rød chili

Slik gjør du

  1. Kok opp nudlene etter anvisning på pakken.
  2. Varm opp oljen i en kjele. Skrell og skjær ingefæren i tynne strimler. Finhakk hvitløken. Legg dem i og stek dem i et par minutter.
  3. Skjær squashen i terninger og finsnitt et par cm av stilkene på korianderen. Legg det i sammen fiskebuljong rørt ut i kokende vann, soyasaus og pepper.
  4. Når squashen har blitt myk, men fortsatt har litt tyggemotstand, tilsetter du fisken skåret i grove terninger og lar den trekke til den er gjennomkokt.
  5. Legg i nudlene, klem over saften av limen og server toppet med hakket koriander og chili.