Ramensuppe med nudler, egg og nakkekotelett i strimler

Vil du imponere, men ikke så glad i å lage komplisert mat? Da er dette middagsretten for deg.

Ingredienser

  • 3 ss Olivenolje
  • 3 fedd Hvitløk
  • 20 g Ingefær
  • 2 ts Wasabi
  • 0,5 stk Purre
  • 1 l Vann
  • 2 terninger Grønnsaksbuljong
  • 2 ss Soyasaus
  • 2 ss Limesaft
  • 2 stk Nakkekoteletter
  • 4 kokte Egg
  • 1 pk Eggenudler
  • 1 pk Kidneybønner
  • Koriander til servering

Slik gjør du

  1. Varm en gryte med olje. Ha i finhakket hvitløk, ingefær, wasabi og finstrimlet purre. Rør rundt og tilsett vann, buljong, soyasaus og limesaft. La alt småkoke i 10 min.
  2. Stek nakkekotelettene i litt olje eller smør på høy varme. Kok eggene til de blir smilende, i ca 7-8 minutter Legg de deretter til avkjøling i kaldt vann.
  3. Fordel nudler og bønner i fire dype skåler. Skjær opp kjøttet i strimler og legg de oppå nudlene, sammen med skrellede egg. Hell over suppen og la nudlene trekke i noen minutter, til de blir myke. Topp med frisk koriander og server.