Rødbetsuppe med ingefæryoghurt

Rødbetsuppe med ingefæryoghurt

Overrask med denne fargeklatten av en suppe!

Ingredienser

  • 6 rødbeter
  • 2 pakker Lett kokosmelk
  • 4 dl Vann
  • 2 terninger Grønnsaksbuljong
  • 4 stk Beter
  • 1 stk Avocado
  • 2 dl Gresk yoghurt
  • 1 ss Revet ingefær
  • 1 Salt og pepper
  • 1 ss Sitronsaft
  • 1 pakke Bladpersille

Slik gjør du

  1. Skrell rødbetene og del dem i mindre biter (legg et bakepapir på fjølen så du unngår flekker). Legg rødbetene i en gryte med kokosmelk og vann. Smuldre i buljongen og la det koke opp. Kok på lav varme til rødbetene er blitt myke. Kjør alt glatt med stavmikser. Skjær betene i tynne skiver med mandolin eller ostehøvel og skjær avokadokjøttet i skiver. Bland det sammen.
  2. Bland sammen yoghurt og revet ingefær. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft. Server suppen med beter, avokado og ingefæryoghurt, avslutt med hakket persille.