Spinatsuppe med brekkbønner og hot popcorntopping

Grønn og annerledes suppevariant.

Ingredienser

  • 1 Gul løk
  • 1 fedd Hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 pose Spinat
  • 5 dl Vann
  • 1 terning Grønnsaksbuljong
  • 1 pakke Brekkbønner
  • Saften fra en lime
  • 1 Rød chili
  • 0,5 glass Jalapenos
  • 3 dl Popcorn
  • 1 boks Lettrømme 18%
  • Gressløk til servering

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og hvitløk. Surr det mykt i litt olje. Ha i spinat og vann. La det koke opp på svak varme. Tilsett buljong og la det småkoke i 5 minutter. Kjør suppen glatt med stavmikser.
  2. Del bønnene i to. Ha dem i kokende vann i 1 minutt. Bland sammen limesaft, finhakket chili, finhakket jalapeños og popcorn. Server suppen med popcorntopping, litt rømme og gressløk.