Thaisuppe med kylling og koriander

Denne suppen faller helt sikkert i smak!

Ingredienser

Thaisuppe med kylling og koriander

  • 1 pose Go middag på 1-2-3 Thaisuppe
  • 1 pk Billig middag for 1 Kyllingfilet
  • 1 ss Olivenolje
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 0,5 ts Nykvernet pepper
  • 1 neve Frisk koriander
  • 1 dl Salte peanøtter
  • 2 stk Lime

Slik gjør du

  1. Varm opp suppen etter anvisning på posen. Tørk av kyllingen og krydre den med salt og pepper. Stek den i olivenolje på middels varme til den har en fin stekeskorpe og er gjennomstekt, ca. 4 minutter på hver side. La den hvile i et par minutter før du skjærer den i tynne strimler. Server suppen toppet med skiver av kylling, finhakket koriander, grovhakkede peanøtter og 1⁄2 lime til å klemme over.