TORO Fiskesuppe med stekte grønnsaker og laks

Bytt ut melken med matfløte eller kremfløte for en enda fyldigere suppe!

Ingredienser

  • 1 Paprika
  • 0,5 stk Squash
  • 1 Løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 300 g Laks uten skinn
  • 1 pose TORO Bergensk fiskesuppe
  • 8 dl Vann
  • 2 dl Melk

Slik gjør du

  1. Rens grønnsakene og kutt i biter á ca 2 cm. Kutt samtidig laksen i biter så du har den klar
  2. Stek grønnsakene i bunnen av en kjele med litt olje. Rør om under steking, ca 2-3 minutter til grønnsakene har fått litt farge. Tilsett 8 dl vann, 2 dl melk og posen med TORO fiskesuppe. Kok ca 10 minutter.
  3. Tilsett terningene med laks de siste 5 minuttene av koketiden. Server med godt brød!