Brokkoli- og mascarponedipp med grønnsaksstaver

Dette er en sunnere snacks med masse smak.

Ingredienser

Dipp

  • 0,5 stk brokkoli
  • 1 boks Mascarpone
  • 1 fedd Hvitløk
  • 2 ss Sitronsaft
  • Salt og pepper

Grønnsaker

  • 1 stk agurk
  • 4 stilker Stangselleri
  • 4 stk Gulrøtter
  • 0,5 stk Blomkål
  • 0,5 stk Kålrot

Slik gjør du

  1. Finrasp brokkoli. Bland mascarpone, hvitløk, sitronsaft, salt og pepper i en bolle. Ha brokkolien i osteblandingen. Kjør alt med stavmikser.
  2. Vask og kutt alle grønnsakene i staver og porsjonsstørrelser. Bruk gjerne det du har i kjøleskapet.
  3. Dypp grønnsakene i brokkoli- og mascarponekremen og kos deg.