Krydret couscous med revet blomkål
Server denne friske sommersalaten med krydret couscous, revet blomkål, druer, rips og blåmuggost som en egen rett, eller som tilbehør til grillmat.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Krydret couscous med revet blomkål, druer, rips og blåmuggost
- Ha couscous i en skål sammen med det tørre krydderet. Kok opp vann og 1/2 dl olivenolje. Hell det kokende vannet over couscousen, rør om og legg en tallerken over kjelen. La stå i 10 minutter. Legg opp couscousen på et stort fat. Bruk hendene og gjør den luftig når den har kjølnet nok. Dryss over timian.
Garnityr
- Riv blomkål med rivjern eller kjør den raskt i blender til den er smuldrete. Del druer i to. Legg blomkål på fatet med couscous. Smuldre over blåmuggost, legg på druer og dryss over hakket persille.
- Bland vinaigrett og hell over. Pynt med rips og spis!