Ingredienser
Krydret couscous med revet blomkål, druer, rips og blåmuggost
-
2
dl
couscous
-
0,5
ts
salt
-
1
ts
paprikapulver
-
0,3
ts
cayennepepper
-
3
dl
kokende vann
-
0,5
dl
olivenolje
-
2
ts
fersk timian
Garnityr
-
1
blomkål
-
250
g
grønne druer
-
250
g
blåmuggost
-
1
potte
bladpersille
-
1
pakke
rips
Vinaigrette
-
0,5
dl
olivenolje
-
1
ss
honning
-
1
hvitvinseddik
Slik gjør du
-
Ha couscous i en skål sammen med det tørre krydderet. Kok opp vann og 1/2 dl olivenolje. Hell det kokende vannet over couscousen, rør om og legg en tallerken over kjelen. La stå i 10 minutter. Legg opp couscousen på et stort fat. Bruk hendene og gjør den luftig når den har kjølnet nok. Dryss over timian.
-
Riv blomkål med rivjern eller kjør den raskt i blender til den er smuldrete. Del druer i to. Legg blomkål på fatet med couscous. Smuldre over blåmuggost, legg på druer og dryss over hakket persille.
-
Bland vinaigrett og hell over. Pynt med rips og spis!