Spicy tomatsalat

Gir deg masse antioksidanter

Ingredienser

Spicy tomatsalat

  • 600 g Tomater (ulike sorter)
  • 2 stk Sjalottløk
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,3 stk Rød Chili
  • 0,5 potte Gressløk
  • 1 ss Dijonsennep
  • 3 ss Olivenolje
  • 0,5 ss Hvitvinseddik
  • Pepper
  • Salt
  • 1 boks Hvite bønner
  • 6 stk Reddiker
  • 1 pose Pinjekjerner
  • 1 neve Basilikum

Slik gjør du

  1. Skjær tomater i tynne skiver. Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og gressløk. Bland sammen med dijonsennep, olje, eddik, salt og pepper til en vinaigrette.
  2. Skyll bønnene godt og bland dem inn i vinaigretten. Dryss bønner og vinaigrette over tomatene. Topp tomatsalaten med tynne skiver av reddik, pinjekjerner og frisk basilikum.