Tomatsalsa med rømme og tortilla

Kjapt og godt!

Ingredienser

Tomatsalsa

  • 6 stk tomater
  • 2 ss koriander
  • 1 stk lime
  • 1 stk sjalottløk
  • 2-3 ss jalapeno
  • 2 ss olivenolje
  • salt
  • 5 dl lettrømme
  • Tortillachips Eldorado
  • sprø salatblader

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele vann og skjær et lite kryss i toppen av tomatene. Dypp tomatene i det kokende vannet til skallet begynner å løsne. Ta dem deretter ut og legg dem i en bolle med isvann.
    Kok opp en kjele vann og skjær et lite kryss i toppen av tomatene. Dypp tomatene i det kokende vannet til skallet begynner å løsne. Ta dem deretter ut og legg dem i en bolle med isvann.
  2. Skrell og hakk tomatene i grove biter. Blant tomatbitene med de øvrige ingrediensene til en grovskåret salsa.
  3. Hell rømmen i en skål og strø hakket frisk koriander på top- pen. Varm tortillachipsene litt i ovnen før servering.
    Hell rømmen i en skål og strø hakket frisk koriander på top- pen. Varm tortillachipsene litt i ovnen før servering.
  4. Server tomatsalsaen med salat, rømme og varme tortillachips.