Tunfiskrøre

Tunfiskrøre er et klassisk eksempel på et veldig velbalansert måltid med mye protein og sunne fettsyrer til en lav pris. Denne tunfiskrøren smaker like godt til lunsj som til en enkel middag.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 2 bokser tunfisk i vann, gele eller olje
  • 4 stk mellomstore gulrøtter
  • 1 stk rødløk (kan gjerne varieres med purre eller vårløk)
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss majones
  • 2 dl mager Kesam
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Skrell og riv gulrøtter, finhakk hvitløk og løk. (Kan gjerne være litt større biter løk enn hvitløk)
  2. Bland revet gulrot, løk, hvitløk, tunfisk, Kesam og majones. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt frisk sitronsaft.
  3. Server på grovt brød med en frisk salat ved siden av.