Ingredienser
-
0,5
dl
Pistasjnøtter
-
2
pakker
Grønnkål
-
4
ss
Olivenolje
-
1
stk
Rød chili
-
1
dl
Revet grana padano
-
0,5
stk
Sitron
-
1
ss
Hvitvinseddik
-
0,5
ts
Honning
Slik gjør du
-
Rist pistasjnøttene til de lukter aromatisk og har blitt sprø i en tørr stekepanne på middels varme og hakk grovt. Legg til side. Vask og tørk grønnkålen og riv forsiktig av stilkene. Prøv å holde bladbitene så store som mulig. Legg dem i en stor bolle, bland inn 2 ss olivenolje, en klype salt og pepper.
-
Stek på begge sider til de er sprø, ikke brent. NB! Dette går lynraskt. Legg dem på et serveringsfat. Bland sammen finhakket chili, sitron, eddik og 2 ss olje i en skål. Smak til med salt og pepper og hell over bladene rett før servering. Topp med nøtter og grana padano revet i tynne flak med en grønnsaksskreller.