Sellerirot coleslaw

Sellerirot coleslaw

Prøv coleslaw av sellerirot til pølser, storfe, kylling og burgere.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Sellerirot coleslaw

  1. Riv sitronskallet fint og legg det tildekket i en liten skål. Klem saften av halve sitronen i en stor bolle med kaldt vann.
  2. Skrell selleriroten med en skarp kniv og skjær den i tynne skiver. Stable skivene oppå hverandre og skjær dem i tynne strimler. Legg dem i sitronvannet så de ikke blir brune.
  3. Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne (eller i ovnen på 180 grader), grovhakk dem og legg dem til side.
  4. Pisk sammen majones, resten av sitronsaften, sennep og sukker og smak til med salt og pepper.
  5. Hell av vannet på selleriroten og tørk den på et kjøkkenpapir. Vend den godt inn i dressingen og la den godgjøre seg i 15 minutter.
  6. Topp med valnøtter, finhakket persille og sitronskall og server.