Sellerirot coleslaw
Prøv coleslaw av sellerirot til pølser, storfe, kylling og burgere.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Sellerirot coleslaw
- Riv sitronskallet fint og legg det tildekket i en liten skål. Klem saften av halve sitronen i en stor bolle med kaldt vann.
- Skrell selleriroten med en skarp kniv og skjær den i tynne skiver. Stable skivene oppå hverandre og skjær dem i tynne strimler. Legg dem i sitronvannet så de ikke blir brune.
- Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne (eller i ovnen på 180 grader), grovhakk dem og legg dem til side.
- Pisk sammen majones, resten av sitronsaften, sennep og sukker og smak til med salt og pepper.
- Hell av vannet på selleriroten og tørk den på et kjøkkenpapir. Vend den godt inn i dressingen og la den godgjøre seg i 15 minutter.
- Topp med valnøtter, finhakket persille og sitronskall og server.