Brokkoli- og erteboller med ingefær i wrap

Ingredienser

  • 1 stk brokkoli
  • 400 g Frosne erte, tint
  • 1 ss raspet, frisk ingefær
  • 0,3 stk finhakket Chili
  • 1 fedd presset hvitløk
  • 2 ss Maizena
  • Salt og pepper
  • 2 ss olje til steking
  • 2 never ruccula
  • 1 stk Epler
  • 0,5 stk Agurk
  • 1 potte Koriander
  • 4 stk tortilla
  • 2 dl Lettrømme (du kan også bruke ekstra lett rømme)

Slik gjør du

  1. Del opp brokkoli i mindre biter og kok den myk. Miks brokkoli, erter, ingefær, chili og hvitløk med en stavmikser.
  2. Ha i maizena, salt og pepper. Bland godt sammen og form deretter små boller. Hvis de er for løse, tilsettes litt mer maizena. Varm en stekepanne med olje og stek bollene lett, så de får fin farge.
  3. Bland ruccula med finhakket eple og agurk. Grovhakk koriander og ha i salaten.
  4. Legg salat pa° tortillalefsene, deretter brokkoli- og erteboller. Topp til slutt med litt lettrømme.