Ingredienser
-
100
g
Oumph! The Chunk
-
valgfrie grønnsaker, f.eks reddik, vårløk, asparges
Dipp og marinade
-
1
dl
soyasaus
-
1
ss
Limesaft
-
0,5
potte
Gressløk
-
1
ts
Ingefær, finhakket
-
0,5
ts
Rød chili, finhakket
-
1
ts
Sukker
Frityrdeig
-
1
dl
fløte
eller et plantebasert alternativ
-
1
dl
Maizena
Panering
-
2
dl
strøkavring
-
Nøytral olje til fritering
Slik gjør du
-
Oumph! The Chunk tines.
-
Bland sammen dippen og mariner Oumph! i halvparten av marinaden/ dippen. Bland så frityrdeigen og skjær grønnsakene i store biter.
-
Vend Oumph! i frityrdeigen og rull i strøkavringen, det samme gjøres med grønnsakene. Friter til alt får en gyllen farge. Serveres sammen med resten av dippen.