Gulrotbiffer med pepperrot- og appelsindressing
Lag enkle og smakfulle gulrotbiffer med en frisk pepperrot- og appelsindressing. Passer godt som middag eller på brødskiven.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Skrell og rasp gulrøttene. Legg gulrøttene i en sil og press ut overflødig væske. Visp sammen egg og maizena i en bolle. Bland inn gulrøtter, sesamfrø, estragon, salt og pepper. Form blandingen til tynne, flate biffer.
- Varm olje i en stekepanne på middels varme. Stek gulrotbiffene i omganger, ca. 5 minutter på hver side til de er gylne og sprø. Tilsett mer olje om nødvendig for ekstra sprø skorpe.
- Vask appelsinen og riv skallet fint. Press saften fra appelsinen og bland sammen med kvarg og revet pepperrot. Smak til med litt salt.
- Server gulrotbiffene med frisk salat og pepperrot- og appelsindressing. Kan også nytes med fullkornspasta, fullkornsris eller på grovt brød.