Ingredienser
-
2
stk
gulrøtter
-
1
stk
gul løk
-
4
stk
Poteter
-
3
fedd
Hvitløk
-
0,5
stk
rød chili
-
3
ss
olje
-
1
pk
Kikerter
-
3
ss
Tomatpure
-
1
ss
Karri
-
2
ts
Cumin
-
1
ts
Gurkemeie
-
2
bokser
Kokosmelk lett
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
Salt og pepper
-
1
potte
Koriander
-
1
stk
Lime i båter
-
2
dl
Peanøtter
Slik gjør du
-
Vask og rens grønnsakene, skjær de i grove biter. Finhakk hvitløk og chili, ha alt i en stor gryte og stek i litt olje til det fa°r en fin farge, ca. 5 min.
-
Ha i kikerter og tomatpuré. Tilsett krydder, kokosmelk og buljong og la alt koke opp. Smak til med salt og pepper. La det koke til gulrøtter og poteter er myke.
-
Server med frisk koriander, limebåter og litt peanøtter drysset over.