Ingredienser
-
0,5
pose
Oumph! The Chunk
-
2
dl
Lett Creme fraiche eller ekstra lett rømme
(evnt. et plantebasert alternativ)
-
2
ts
Pepperrotkrem
-
2
ts
Revet sitronskall
-
2
ss
hakket rødløk
-
2
ss
Dill
-
2
ss
Sitronjuice
-
Salt og pepper
-
Rød lodderogn
Saltlake
-
5
dl
vann
-
1
ss
Salt
-
0,5
ss
Sukker
Slik gjør du
-
Skjær Oumph! i så små biter som du vil. Kok opp vannet og ha salt og sukker i til det løser seg opp. Legg Oumph!-bitene i vannet, og la det trekke i minst 30 min. Sil av og la det kjølne.
-
Riv sitronskall, finhakk løken og dillen. Press sitronen så du får nok juice. Bland alt med creme fraîche/rømme og pepperrotkremen, også Oumph!-bitene. Smak til med salt og pepper. Ikke vær redd for å lasse på med det du liker best! Rist grovt brød og del i to, før du legger din egenproduserte «Oumph! Skagen Style»-røre på brødene. Pynt med det du syns er fint. Topp med litt lodderogn for en flott farge.