Ingredienser
Vegetarlasagne
-
1
pakke
Lasagne-plater
-
1
stk
Aubergine
-
1
stk
Squash
-
10
cm
Purre
-
2
fedd
Hvitløk
-
2
ss
Olje
-
2
bokser
Hermetiske tomater
-
Salt
-
Pepper
-
200
g
Philadelphia kremost
-
3
dl
Revet ost
-
1
dl
Creme fraiche
Slik gjør du
-
Varm ovnen til 200 grader. Legg lasagneplater i varmt vann i 10 min. Skjær aubergine, squash og
purre i skiver. Grovhakk hvitløk.
Stek grønnsaker i litt olje og ha i boksene med knust tomat.
Smak til med salt og pepper.
Bland Philadelphia, revet ost og crème fraîche. Legg lasangeplater, tomatrøre og osteblanding
lagvis i en ildfast form med høye kanter. Avslutt med litt revet ost på toppen. Stek i ovnen i ca. 30 min
og server med frisk salat.