Ingredienser
-
2
ss
Olivenolje
-
4
cm
Fersk ingefær
-
2
ss
Currypaste
-
1
boks
Kokosmelk lett
-
1
stk
Blomkål
-
1
pakke
Kikerter
-
1
potte
Koriander
-
1
stk
Rød chili
-
1
stk
Løk
Slik gjør du
-
Varm oljen i en stor gryte på middels varme. Skjær løken i tynne skiver og
stek til den er blank og myk. Ha i finhakket eller revet hvitløk og ingefær, og
stek i ytterligere ett minutt. Rør inn currypasten og la den frese i ett minutt 1 før du har i kokosmelken. Kutt blomkålen i små buketter.
-
Stilken skjærer du i 1 fedd grove terninger. Legg den i gryten og la det koke til blomkålen er mør (pass på at den fremdeles har litt tyggemotstand). Skyll og tilsett kikertene. Når de er gjennomvarme er curryen klar til servering. Smak til med salt og server med ferskpresset lime, hakket koriander og chili, samt lunt nanbrød.