Ingredienser
-
2
stk
Gulrøtter
-
1
stk
Søtpotet
-
8
stk
Asparges
-
2
stk
Røde paprika
-
1
stk
Blomkål
-
1
ts
Gurkemeie
-
2
ss
Olivenolje
-
1
ts
Flaksalt
-
1
ts
Pepper
-
4
dl
Quinoa
-
4
stk
Egg
-
1,5
dl
Cashewnøtter
-
2,5
dl
Frisk koriander
-
3
ss
Sitronsaft
-
0,4
stk
Rød chili
-
2
stk
Hvitløksfedd
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 200 grader. Skrubb gulrøttene og skjær dem i tynne strimler. Skrell søtpoteten og skjær den i tynne skiver. Skjær aspargesen i to på langs, og paprikaen i strimler. Legg grønnsakene jevnt utover et stekebrett. Skjær blomkålen i små buketter, vend dem i gurkemeie og legg dem på brettet.
-
Hell over 2 ss olivenolje, strø over salt og pepper og bak i 20 minutter. Kok quinoaen etter anvisning på pakken. Kok eggene i 6.5 minutter og skyll dem straks i iskaldt vann før du skreller dem. Kjør alle ingrediensene til dressingen sammen i en foodprosessor. Server quinoaen fire boller toppet med grønnsaker i små grupper, ett egg og dressing.