-
Kok rødbetene myke i saltet vann, ca 30 min. Avkjøl før du skreller og skjærer dem i tynne skiver.
-
Sett ovnen på 180 grader.
-
Skjær sjalottløk og hvitløk i tynne skiver og legg dem i en skål sammen med rødbetene. Vend inn honning og balsamico og bland godt sammen.
-
Smør olivenolje i bunnen av en springform. Dekk bunnen av formen pent med rødbetskiver. Dette vil være toppen av paien når du snur den. Ha i resten av fyllet og litt fersk timian.
Form paideigen så den får samme størrelse som paiformen.
Legg den over grønnsakene og press forsiktig ned langs sidene.
Stek i midten av ovnen i ca. 25-30 min.
-
Avkjøl paien litt før du vender den forsiktig over på et serveringsfat.
Fjern bunnen og paiformen.
-
Bland sammen ost og rømme til en krem. Server paien med ostekrem og valnøtter.