-
Skjær vekk det ytterste laget på selleriroten og riv den og løken grovt på et rivjern. Pakk det inn i et rent kjøkkenhåndkle og klem ut så mye væske du klarer.
-
Pisk sammen egg, mel, melk og yoghurt. Vend inn selleriroten og løken. Smak til med salt og pepper.
-
Varm margarin i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg på fire store skjeer med rösti-blanding fordelt utover pannen, klem dem flate med en stekespade og stek dem til de har fått en fin og gyllen stekeskorpe på begge sider.
-
Repeter med resten av røren. Hold gjerne alle varme i en lun ovn i mellomtiden.
-
Server varme toppet med hvitløksyoghurt, vårløk og egg.
-
Rør sammen yoghurt, finrevet hvitløk og en god klype salt. Sett blandingen kaldt.
-
Varm opp oljen på høy varme i en stor stekepanne.
-
Skjær vekk roten på vårløken og stek dem hele med en klype salt til de har fått en fin stekeskorpe.
-
Stek eggene over middels høy varme.