Tortilla med spicy kikerter, blomkål og brokkoli

En fantastisk spennende taco-variant!

Ingredienser

  • 0,5 stk blomkål
  • 0,5 stk Brokkoli
  • 2 ss Olje
  • 2 ss Sesamfrø
  • 1 pakke Kikerter
  • 1 ss Cumin
  • 1 ts Cayennepepper
  • 1 ts Sambal oelek
  • 1 dl Gresk yoghurt
  • 8 stk Tortilla
  • 1 stk Avocado
  • 1 pose Salatblanding
  • 1 stk Lime
  • 1 potte Koriander

Slik gjør du

  1. Del opp blomkål og brokkoli i små buketter. Varm en panne med olje. Ha i sesamfrø, kikerter, blomkål og brokkoli. Tilsett krydder. Stek på høy varme under omrøring i ca. 5 min.
  2. Bland sammen chilipaste og yoghurt. Grill eller stek tortillaene lett i en panne eller ovn. Del opp avokadoen i skiver. Server de stekte grønnsakene i tortilla med yoghurtdressing, salatmiks, avokado, limesaft og litt koriander.