Ingredienser
-
0,5
stk
blomkål
-
0,5
stk
Brokkoli
-
2
ss
Olje
-
2
ss
Sesamfrø
-
1
pakke
Kikerter
-
1
ss
Cumin
-
1
ts
Cayennepepper
-
1
ts
Sambal oelek
-
1
dl
Gresk yoghurt
-
8
stk
Tortilla
-
1
stk
Avocado
-
1
pose
Salatblanding
-
1
stk
Lime
-
1
potte
Koriander
Slik gjør du
-
Del opp blomkål og brokkoli i små buketter. Varm en panne med olje. Ha i sesamfrø, kikerter, blomkål og brokkoli. Tilsett krydder. Stek på høy varme under omrøring i ca. 5 min.
-
Bland sammen chilipaste og yoghurt. Grill eller stek tortillaene lett i en panne eller ovn.
Del opp avokadoen i skiver. Server de stekte grønnsakene i tortilla med yoghurtdressing, salatmiks, avokado, limesaft og litt koriander.