-
Finhakk hvitløk og persille og bland med Drømmelett, sitronsaft, salt og pepper. Sett dressingen til side.
-
Skjær løken i skiver, pensle ringene med litt olje og stek dem på et folieark på grillen. Grill burgerne til de er gjennomstekt og har fine grillmerker på begge sider.
-
Varm brødene raskt på grillen og smør dem med dressing. Legg på salatblader, burger, løkringer og syltet gulrot og server sammen med pommes friten.
-
Forvarm ovnen til 200 grader. Skrubb eller skrell potetene. Skjær dem i tynne skiver, deretter i staver.
-
Legg dem på en bakepapirkledd stekeplate, hell over oljen og strø over en god klype salt og pepper. Vend det sammen og fordel potetene utover. Stek dem i ca. 30 minutter, til potetene er gylne og sprø.
-
Vask sitronen grundig og riv skallet på den fineste settingen på rivjernet.
-
Finhakk hvitløken og persillen og bland det sammen med sitronskallet. Vend inn urteblandingen i potetene med en gang de er ferdig stekt.
-
Rør sammen eddik, vann, sukker og salt i en bolle til sukkeret har løst seg opp.
Skjær gulrøttene og chilien i tynne skiver på skrått og legg dem i et sylteglass. Hell over laken og sett glasset i kjøleskapet i minimum 1 time, helst 4 timer.