Billig sommer med KIWI

Glad i kaffe? Nå er det priskutt på god smak hos KIWI

Enten du foretrekker ALI Kaffe til frokost eller på tur, kan du nå glede deg over at kaffen er en del av KIWIs ekstraordinære priskutt i sommer.

ALI Kaffe har en lang tradisjon i det norske kaffemarkedet, og er en av de mest kjente og kjære merkevarene i butikkhyllene.

I KIWIs nye ekstraordinære priskutt er ALI Kaffe blant de over 200 sommer- og hverdagsproduktene som er satt ned i pris frem til 1. august, som en del av KIWIs bidrag til den nasjonale dugnaden. Med et priskutt på hele 27 prosent, får du derfor nå en pakke ALI Kaffe kokmalt eller filtermalt 250 g for bare 17,90 kr hos KIWI.

Hele Norges turkaffe

ALI kaffe er hele Norges turkaffe.

Brenningen og den spesielle blandingen av kaffebønner gir kaffen en kraftig og fyldig smak som føles både oppkvikkende og stimulerende. Det gjør at ALI Kaffe både passer svært godt som frokostkaffe, men også som turkaffe på de utfluktene der det er godt med påfyll av litt ekstra energi.

Ryktene sier at ALI Kaffe smaker ekstra godt i friluft, og sannheten er at dette er et av få kaffemerker som kan stå lenge på termos uten å endre smak. Det er også det som er grunnen til at ALI Kaffe er hele Norges turkaffe.

Hvordan lages ALI Kaffe?

ALI Kaffe finnes både som filtermalt, hele bønner, kaffekapsler og kaffeputer, slik at du kan tilberede den slik du foretrekker. Dette er forskjellen:

ALI Original er en blanding av arabica-bønner fra Mellom- og Syd-Amerika med hovedvekt på Brasil. Arabica-kaffen anses som overlegen i smak og kvalitet, slik at du får en god smaksopplevelse mens du kvikner til.

ALI Mørkbrent er, som navnet avslører, en mørkere brent kaffe enn ALI Original. På begynnelsen av 2000-tallet økte etterspørselen etter mørkere brent kaffe, både som en konsekvens av den nye kaffebartrenden og folks reisevaner og tilvenning til mer kontinentale smaksopplevelser. For å møte denne økende trenden, ble det lansert en mørkere brent ALI Kaffe.

ALI Kaffeputer passer til Senseo®* kaffemaskiner, mens kaffekapslene er kompatible med Nescafé®* Dolce Gusto®* system. (*Dette merket tilhører en tredjepart som på ingen måte er relatert til Joh. Johannson Kaffe AS.)