Så mye reker trenger du pr person
Til et standard rekelag, hvor rekesmørbrød er hovedretten, regner man 500 gram reker per person med skall.
Reker er perfekt sommermat – enkelt, friskt og alltid populært rundt bordet. Hos KIWI finner du alt du trenger til rekekosen, enten du skal ha en rask hverdagsmiddag eller dekke opp til skalldyrfest.
Lyst til å variere det tradisjonelle rekebordet? Her er fem digge oppskrifter på tilbehør til reker som du kan imponere med i sommer.
Spar 15 % bonus på fersk frukt og grønt!
Frosne reker er et godt alternativ til ferske, og de er ofte mer tilgjengelig. Men hvordan tiner du dem på best mulig måte? Vi gir deg våre fire beste tips her.
Til et standard rekelag, hvor rekesmørbrød er hovedretten, regner man 500 gram reker per person med skall.
Planlegger du rekelag? Da er det lurt å vite hvor mye reker per person du trenger, før du drar i butikken.
Å pille reker er litt som å sykle, når du først har lært det så sitter det. Likevel er det lov å utfordre seg selv, det er nemlig flere måter å pille reker på. Her er to forskjellige metoder. Hvilken liker du?
Ender du alltid opp med rekerester? Ferske, fryste og tinte reker har ulik holdbarhet. Dette bør du gjøre med restene.
Har du lurt på om reker er sunt eller ikke? Les hvorfor du kan spise reker med god samvittighet, og få ernæringsfysiologens tips til hvordan du kan gjøre rekesmørbrødet enda mer næringsrikt.